Lapset ja nuoret / Ajankohtaista

Opiskelu

Porin taidekoulu tarjoaa kuvataiteen taiteen perusopetusta yli 16-vuotiaille nuorille ja aikuisille nelivuotisella iltalinjalla. Opetus perustuu valtakunnalliseen Taiteen perusopetuksen visuaalisten taiteiden laajan oppimäärän opetussuunnitelman perusteisiin (Opetushallituksen määräys 39/011/2002). Opetusta annetaan keskimäärin kahtena iltana viikossa muun muassa piirustuksessa, maalauksessa, grafiikassa, kuvanveistossa ja taidehistoriassa.

Taidekoulu on perustettu vuonna 1966 ja kaupungin omistukseen se on siirtynyt vuonna 1980.  Taidekoulu on tarjonnut valmentavaa kuvataidekoulutusta sekä päivä- että iltaopetuksena vuodesta 1966 lähtien. Laajan oppimäärän mukainen kuvataiteen perusopetus aikuisille aloitettiin vuonna 2007.

Opiskelijaksi hakeminen syksyllä 2017

Uusia opiskelijoita otetaan syksyllä 2017 näytetöiden perusteella. Näytetyöt otetaan vastaan Porin taidekoulussa osoitteessa Gallen-Kallelankatu 10 torstaina 17.8. klo 16–18. Työt on tuotava henkilökohtaisesti. Samalla täytetään hakemuslomake. Taidekouluun otetaan enintään 15 uutta opiskelijaa. Opetus alkaa ma 4.9. lähtien. Lue lisätietoja kohdasta Yleistä.

Lukujärjestys 2017-2018